MasterPOS

Programi per menaxhim Pike Shitje

 

Funksionet Kryesore

MasterPOS. Sistemi me i mire per menaxhimin e nje Pike Shitje

Menaxhim i Shitjeve

Regjistron shitjet shume lehte, sistemi integrohet me kasen fiskale, lexues barkod, peshore elektronike, printer etj.

Kontrolli Inventarit

Sistemi shfaq ne kohe reale gjendjen e cdo artikulli ne magazine. Automatikisht azhornon sasine kur nje artikull shitet.

Menaxhon disa Pika Shitje

Lidhet online dhe mund te menaxhon disa pika njekohesisht, kontrollohet xhiro e seciles pike dhe nepermjet telefonit.

Integrohet me cdo Aktivitet te Kompanise

MasterPOS integrohet me cdo aktivitet tjeter te kompanise, kontabilitet, magazine, blerje, prodhim etj.


3

 Arsye pse duhet te zgjidhni MasterPOS

 


Eshte i lehte & aksesohet nga paisjet mobile

MasterPOS eshte shume i lehte ne perdorim, eshte 100% web dhe lejon te aksesohet ngado dhe kurdo dhe nga paisje mobile, celular, tablet.

Eshte i Sigurt dhe i Qendrueshem

MasterPOS ka nje siguri shume te larte dhe nuk lejon fshirjen ose manipulimin e te dhenave nga perdoruesit . Sistem eshte i Qendrueshem dhe nuk nderpritet pavarsishte fluksit te punes.

Shumellojshemeri Raportesh

MasterPOS gjereron raporte te shumellojshme mbi xhiron, shitesit, produktet si dhe ju mundeson krijimin e raporteve te personalizuara.

 

Kush mund te perdor MasterPOS?

MasterPOS eshte program menaxhimi per cdo Pike Shitje.

Supermarket


Bar&Restorant

Butik

Farmaci

Tabacco Shop


Kancelari