Odoo per
Real estate & Ndertim

  

Po kërkoni nje softwer për sektorin e ndërtimit? Odoo dhe Master IT ofrojnë program per menaxhimin e ndertimit si dhe te projekteve. Me të gjitha proceset tuaja brenda një platforme të vetme, ju mund të kurseni shumë kohë, përpjekje dhe para. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në terren apo në zyrë, me Odoo, ju mund të mbani gjurmët e projekteve tuaja, të regjistroni gjithçka nga gjeodinamika te planifikimi i mjeteve dhe të bashkëpunoni në një mënyrë të centralizuar.

 

Zbuloni me shume

Module per menaxhimin e Ndertimit

Ne kemi zhvilluar funksionalitete specifike të përshtatura për sektorin e ndërtimit. Këto module ofrojnë veçori dhe mjete të gjera për planifikimin e projektit, kontrollin e kostos, menaxhimin e burimeve dhe ndjekjen e projektit. Ato u mundësojnë kompanive të ndërtimit të menaxhojnë me efikasitet dhe efektivitet projektet e ndërtimit nga fillimi në fund.

Kontakte

Menaxhoni të dhënat e klientit dhe furnizuesit, duke përfshirë historinë e komunikimit.

CRM

Menaxhoni marrëdhëniet me klientët, gjurmoni mundësitë e shitjeve dhe siguroni komunikim optimal.​

Oferta shitje

Krijoni dhe menaxhoni kuotat, duke përfshirë cilësimet e çmimeve dhe konvertimin.

Vlerësimi i kostove

Krijoni një vlerësim të kostos dhe përcaktoni realizueshmerine dhe marzhin e projekteve.

Projekte dhe planifikim

Menaxhoni projekte, duke përfshirë ndarjen e detyrave, ndjekjen e progresit dhe menaxhimin e burimeve

Dokumenta

Magazinim i centralizuar për organizimin dhe ndarjen e dokumenteve të kompanisë.

Monitotim ne terren 

Menaxhoni projektet e ndërtimit, duke përfshirë planifikimin, kontrollin e kostos dhe monitorimin. 

Menaxhim inventari

Menaxhoni inventarin, duke përfshirë dërgesat, nivelet e stokut dhe menaxhimin e magazinës

Prokurime

Menaxhoni të gjithë procesin e prokurimit, duke përfshirë furnitorët dhe blerjet.

Faturim 

Gjeneroni dhe menaxhoni faturat nga A në Z. Integrohuni pa probleme me sistemin tuaj të kontabilitetit. 

Analize Kostosh 

Gjeneroni dhe menaxhoni faturat nga A në Z. Analizoni kostot ne cdo moment.

Analize progresi  

Krijoni dhe menaxhoni specifikimet, tenderat, matjet dhe progresin.

Odoo App 

Përfitoni akses celular në Odoo, duke ju mundësuar të punoni në lëvizje. 

Gjeodinamika

Analiza, vizualizimi dhe raportimi gjeografik dhe i bazuar në vendndodhje.


Dëshironi më shumë informacion rreth Odoo?


Master IT Odoo official partner in Albania