Marketingu 
 ​në Odoo

 Segmentoni bazën e të dhënave të klientëve tuaj potencial për të dhënë mesazhin e duhur në kohën e duhur. Me gamën e gjëre të mjeteve në Odoo, nga mediat sociale dhe marketingu me email, automatizimi i marketingut dhe komunikimeve direkte, ju mund të përmirësoni aktivitetet tuaja të marketingut dhe të arrini audiencën e synuar në mënyrë efektive.

Email marketing

 
Krijoni fushata të suksesshme me email që angazhojnë klientët potenciale me Odoo. Odoo ju lejon të keni kontroll të plotë mbi përmbajtjen dhe paraqitjen e emaileve tuaja. Përdorni gamën e gjerë të shëmbujve për të ndërtuar fushata bindëse dhe për të pasuruar përmbajtjen tuaj me tituj, butona të mediave sociale, footers dhe më shumë.

ZBULONI Më SHUMë

Rrjete Sociale


Rrisni vizualitetin midis klientëve potencialë dhe ekzistues me modulin e rrjeteve sociale në Odoo. Rrjetet sociale janë një platformë thelbësore për angazhimin e klientëve, risite dhe përditësimet në kompani. 

zbuloni më shumë

E-commerce?

 
Jeni aktiv në tregtinë online? Për të pasur një panormë të qartë dhe efiçence me të madhe mund të integroni dyqanin tuaj online me sistemin CRM, duke ju lejuar të keni një pasqyrë më të mirë të klientëve tuaj dhe historisë së tyre të blerjeve. Ky integrim ju ndihmon të menaxhoni në mënyrë efektive marrëdhëniet me klientët, të personalizoni përpjekjet e marketingut dhe të ofroni një përvojë të qetë blerjeje.

Zbuloni më shumë

Automatizimi Marketing 

 
Krijoni fushata dhe automatizoni të gjithë procesin e dërgimit të emaileve dhe merrni rezultate të sakta të shikueshmerisë dhe të rezultateve të fushatave.

zBULONI ME SHUMë

Zbuloni si të automatizoni marketingun me Odoo! 


Eshtë koha të përdorni një sistem të vetëm, Odoo ju ndihmon të rrisni efikasitetin dhe të zvogëloni kostot! 

Kërko një demostrim