Website
 ​në Odoo

 Ndërto websiten tënd përmes Odoo, një software inovativ i cili ju ofron formate dhe design që i pershtatet çdo kompanie dhe profili. Nëse dëshironi një website të thjeshtë ose një platformë online dhe dyqan online Odoo është zgjidhja e duhur. Përfshin një portal klienti, optimizime SEO, hostim me emrin e domain-it tuaj. Master IT në bashkëpunim me Odoo ju ndihmon të realizoni një website profesional.

 
 

Ndërto website profesional 


Me Odoo, krijimi i një website nuk është më i veshtire. Nuk kërkohen njohuri teknike pasi në pak minuta mund të zgjdhni dizajnin e dëshiruar dhe do të jeni gati të shisni online në platformën tuaj dhe në dyqanin tuaj elektronik online.

zbuloni më shumë

E-commerce


E-commerce në Odoo është struktura më e mirë për ndërtimin e një dyqani online. Moduli i e-commerce ju lejon të menaxhoni automatikisht inventarin, të përpunoni porositë dhe të trajtoni transportin dhe faturimin, të gjitha nga një platformë të vetme.

Integroni sisteme të ndryshme pagesash dhe shërbime transporti, dhe gjurmoni porositë tuaja direkt nga Odoo. Me portalin gjithëpërfshirës të klientëve, ju mund të organizoni të dhënat e klientëve për porositë dhe faturimin. Nga ana e klientit, ata mund të shkarkojnë faturat si dhe të gjurmojnë dërgesat, të gjitha në një vend të vetëm.Jeni gati për të një ndërtuar website profesional në Odoo?


Master IT si partner zyrtar i Odoo ka eksperiencë të thelluar në shumë kompani që kanë zgjedhur të ndërtojnë websiten e tyre profesional në Odoo.

Kërko një demostrim