Zgjidhje inovative 
   për dixhitalizimin e çdo biznesi  
me Odoo


Bashkëpunoni me një ndër skuadrat me të kualifikuara në implementimin e Odoo. Jemi partneri i besuar i Odoo dhe i qindra bizneseve në Shqipëri.

Gjithë biznesi në një platformë!

Website

Website

Ndërtoni një website profesional 

eCommerce

Rrisni shitjet ONLINE   

Blog 

 Artikuj & Infomacione

Komunitet Online   

Menaxhoni pyetjet më të shpeshta​

Edukim  

Publikimi i kurseve ONLINE 

Komunikim  

Komunikoni me çdo klient​ 

Shitja  

CRM

Menaxho klientët dhe rrisni shitjet 

Shitja

Kontrolloni shitjet dhe dërgoni oferta  

Pikë Shitje

Menaxho Dyqanin & Restorantin

Abonime 

Ndiq bonimet dhe pagesat

Qera 

Menaxho qerat, kontrata dhe pagesa

Financa 

Kontabiliteti 

Menaxho financën dhe kostot

Faturimi 

Menaxho fatura dhe pagesa

Shpenzime 

Menaxhoni shpenzimet

Dokumenta

Menaxho dokumentat

Spreadsheet 

Nderto Raporte të personalizuara 

Firmë Elektronike  

Firmos dokumentat elektronike 

Inventar & Prodhim

Inventar

Menaxhimi i inventarit dhe magazinës​

Prodhim

Urdhëri i prodhimit dhe kostot e produktit 

Cikli i jetës së produktit 

 Menaxhimi i ciklit jetësor të produktit

Blerja 

Urdhër Blerje, Procesi i Tenderit dhe Marrëveshje

Mirëmbajtje

Mirëmbajtja e makinerive të prodhimit  

Cilësia   

Kontrolli i cilësisë së produkteve  

Burime Njerëzore 

Punonjësit 

Centralizimi i informacionit për punonjësit

Trajnime  

Menaxhoni çdo fazë të trajnimit

Pushime dhe leje   

Menaxhimi i kërkesave dhe lejeve

Aprovime 

Vlerësim punësimi dhe detyrash 

Referimi i një miku

Pozicionet e punës dhe referimet e punonjësve  

Flota

Menaxhimi i aseteve dhe kostos​

Si ju ndihmon Odoo?

Si partneri zyrtar i Odoo në Shqipëri jemi të përkushtuar për ta bërë menaxhimin e biznesit tuaj më efikas me ndihmën e Odoo. Me përvojë në industri dhe madhësi të ndryshme biznesi, ne kuptojmë saktësisht se si t'ju ofrojmë ndihmën më të mirë. Në këtë mënyrë, ju mund të përqendroheni në atë që ka vërtet rëndësi per ju , fokusi ynë është të ndihmojmë çdo kompani të menaxhojë të gjitha departamentet me një software të vetëm duke optimizuar proceset, efikasitetin dhe rritjen e shitjeve në të njëjtën kohë.

 

 Mëso më shumë rreth Odoo 

Besojani projektin tuaj ekspertëve

Jeni një kompani vogël, ose kompani e madhe, keni kohë në treg por jeni të pakënaqur me programin që përdorni apo keni disa programe në të njëjtën kohë? Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë menjëherë me zgjidhjen më gjithëpërfshirëse që ju lejon të kontrolloni dhe menaxhoni biznesin tuaj!

Konsulence ERP 

Nga analiza fillestare deri tek zbatimi, punonjësit tanë janë të certifikuar nga Odoo për të ofruar shërbime dhe konsulencë për çdo modul të Odoo.

Përshtatje & Integrime

Odoo i përshtatet çdo profili kompanie, por ju duhet partneri i duhur për ta përshtatur atë sipas profilit tuaj të biznesit, shpejt dhe me cilësi superiore.

Implementim i shpejte
 Me një përvojë të gjerë në implementimin e Odoo dhe me njohuri të thelluara nga versioni 6 i Odoo, ekipi ynë mundëson implementimin e projektit tuaj në kohë.   

Odoo program i fiskalizuar nga Master IT

Jemi kompania e parë dhe e vetme në Shqipëri që ofrojmë fiskalizimin nga AKSHI dhe DPT në çdo version që Odoo lançon vit pas viti. Me një portofol prej +300 klientësh, ne ofrojmë programe të fiskalizuara Shitje, programe për Bar Restorant, Shitje me Pakicë dhe Shumicë, programe shërbimi dhe distribucioni!

ë


Implementime të sukseshme!  

+50 implementime të suksesshme të Odoo në kompani të mesme dhe të mëdha. Me një staf ekspertësh të çertifikuar teknikisht nga Odoo dhe me çertifikime sipas standardeve të kontabilitetit të shtetit Shqiptar, sigurojmë suksesin e çdo projekti.