Menaxhim projektesh 
 ​në Odoo

Master IT dhe Odoo ofrojnë software menaxhimi për të gjitha kompanitë që drejtojnë projekte të ndryshme. Duke filluar nga menaxhimi i kohës për punonjësit, regjistrimin e orëve për secilën detyrë apo të problematikave ,Odoo është një software All in One App e cila ndihmon çdo kompani të menaxhojë në menyrë efektive kostot e projekteve dhe rezultatet e saj.

Menaxhim projektesh

 
Planifikoni me efikasitet stafin për menaxhim projektesh bazuar në disponueshmërinë e punonjësve përmes parashikimeve të bazuara në projekte të ngjashme. Vlerësoni më saktësi afatet kohore për të pasur produktivitet më të lartë.

Permes Odoo dhe Master IT, mund të menaxhoni lehtësisht dokumentat dhe detyrat e gjithësecilit, duke rritur bashkëpunimin midis anëtarëve të ekipit. Shtoni shënime dhe skedarë në një detyrë te caktuar, duke siguruar që të gjithë të qëndrojnë të informuar.

zbuloni më shumë

Regjistrimi i orëve të punës 

 
Pavarësisht nëse drejtoni një biznes të vogël, punoni si profesionist i pavarur ose menaxhoni punonjës në vende të ndryshme, sistemi juaj i gjurmimit të kohës duhet të jetë i përditësuar në çdo moment. Menaxho kohën e punës së stafit tuaj,lejet dhe mungesat nga çdo pajisje, online ose jo dhe nga kudo që jeni.

zbulo më shumë

Jeni gati për të menaxhuar projektet tuaja me Odoo?


Master IT partner zyrtar i Odoo për Shqipërine sjell platformën Odoo si një mundësi unike për menaxhimin e kompanive dhe rritjen e efiçences në cdo projekt.

Kërko një demo