Ekspertët juaj
në implementimin e Odoo

  Për shkak se çdo kompani është unike dhe asnjë proces biznesi nuk është i njëjtë, ne analizojmë nevojat tuaja specifike dhe ndërtojmë një zgjidhje të përshtatur për biznesin tuaj. Ne sigurojmë një implementin që përmbush objektivat tuaja dhe ofrojmë shërbim të shkëlqyer pas implementimit. Në këtë mënyrë, ju mund të përqëndroheni në atë që ka vërtet rëndësi dhe në operacionet e biznesit tuaj..

Kush jemi?

Si partner zyrtar i Odoo, Master IT ndihmon kompanitë në sektorë të ndryshëm në imlementimin dhe përdorimin e Odoo. Me përvojë shumëvjeçare duke punuar me klientë dhe projekte të ndryshme, ne jemi një partner i besueshëm për bizneset në tregti me pakicë, shpërndarje, ecommnerce, kontabilitet, shërbime dhe prodhim.

Çfarë bëjme ne?

Ne implementojmë Odoo dhe ju ndihmojme në automatizimin dhe dixhitalizimin e proceseve të biznesit tuaj në Odoo. Nga moduli CRM, Menaxhimi Blerjeve, Shitjet , Menaxhimi i inventarit, kontabiliteti, menaxhimi i projekteve, shërbimeve dhe marketingu, tek e-commerce dhe raportimi. Për më tepër, ne ofrojmë zgjidhje specifike të përshtatura për çdo industri.

Çfarë ju ofrojme nga bashkëpunimi ynë


  • Kemi ekspertë që ju ndihmojnë në çdo aspekt të operacioneve të biznesit tuaj
  • Lehtësim i proceseve të biznesit tuaj nëpermjet Odoo​
  • Mbështetje dhe optimizimi i Odoo falë ekipit tonë me përvojë
  • Mbështetje për menaxhimin e projektit tuaj, menaxhim të kërkesave të reja
  • Trajnim i personalizuar dhe udhëzime të qarta për të implementuar Odoo me lehtësi
  • Përditësim i Odoo me të rejat e fundit dhe mbështetje në çdo fazë të biznesit tuaj.

Gati të transformoni biznesin tuaj?

Konsolidoni biznesin tuaj në një zgjidhje të plotë dhe të vetme ERP.


 ZZbulo Odoo 

Pse të zgjidhni Odoo dhe Master IT?


Kompania juaj është në qendër të fokusit të tonë. Të zgjedhësh ne do të thotë të zgjedhësh një partner të besueshëm dhe ekspert. Me një qasje të orientuar drejt zgjidhjes, këshilla profesionale dhe shërbim të përkushtuar, ne ngremë biznesin tuaj në një nivel tjetër.


Njohuri & Ekspreriencë

Me njohuritë dhe përvojën tonë disavjeçare në Odoo në sektorë të ndryshëm, ne kemi një kuptim të thellë se si të ofrojmë ndihmë të synuar për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Largest in Europe

Master IT is one of the largest Odoo implementers in Europe. With over 165 implementations across various sectors, you can be assured that you will fully leverage all the benefits of Odoo.

Shërbim & Support 

Implementimi i një sistemi të ri ERP ka një ndikim në të gjithë kompaninë tuaj. Ne ju mbështesim në integrimin e Odoo në të gjithë kompaninë tuaj. Thjesht pyesni cilindo nga 1000+ përdoruesit tanë aktivë të Odoo.

What problem do you want to solve within your organization?


Connect with our experts