Rrit shitjet 

me Odoo


Thjeshtoni rrjedhën tuaj të punës duke koordinuar krijimin e ofertave, menaxhimin e klienteve, organizimin e ekipit të shitjeve, konfirmimin e porosisë së shitjes, gjenerimin e faturave dhe shumë operacione brenda kompanisë suaj.
 
 


CRM

 
Qënderzimi i informacioneve në një platformë të vetme rreth klienteve potencial është suksesi i te tashmes dhe i te ardhmes se nje kompanie. Master IT në bashkëpunim me Odoo mundëson një platformë tërësisht të përshtatur sipas rrjedhës së punës së çdo kompanie. Përmes CRM në Odoo ERP mund të menaxhoni klientët e rinj, mundësitë e shitjes, takime, menaxhim fushatash e shumë me tepër.

Zbulo më shumë

Odoo POS - Program për Pikë Shitje 

 
Moduli i Odoo POS për menaxhimin e çdo Pikë Shitje është zgjidhja perfekte për regjistrimin e shitjeve ditore dhe operacioneve të lidhura me çdo lloj dyqani dhe restoranti duke menaxhuar rrjete dyqanesh në të njejtën kohë sistemi punon Online dhe Offline dhe nuk pëson ndërprerje. Ju mund të përdorni këtë modul në iPad, tablet, palmar dhe desktop pa asnjë vështirësi. Përshtatja dhe fleksibiliteti i ofruar i Odoo POS do t'ju ndihmojë në përmbushjen e nevojave të kompanisë suaj.

Zbulo më shumë

Shitja

 
Moduli i shitjeve në Odoo mundëson menaxhim të avancuar të çdo operacioni në departamentin e shitjeve. Thjeshtoni rrjedhën tuaj të punës duke koordinuar krijimin e ofertave të shitjes, menaxhimin e klienteve, organizimin e ekipit të shitjeve, konfirmimin e porosisë , gjenerimin e faturave dhe shumë operacione të tjera. 

Zbulo më shumë

Gati të dëshmosh për suksesin e projektit tënd me Odoo?


Bashkëpuno me Master IT për të drejtuar shitjet në një nivel tjetër . 

Ekspertët tanë janë gati t'ju tregojnë më tepër rreth Odoo!

Kërko një demostrim