Odoo per 
Logjistiken dhe Distribucionin

  

Po kërkoni një menaxhim efikas të proceseve logjistike dhe menaxhimit të shpërndarjes? Me Odoo dhe Master IT, ju mund të optimizoni menaxhimin e inventarit dhe magazinës, të përmirësoni zinxhirin e furnizimit dhe të maksimizoni shpërndarjen tuaj të gjithanshme. Me funksionalitete të integruara ERP dhe një sistem gjithëpërfshirës CRM, Odoo ofron një zgjidhje të plotë për të përmirësuar proceset tuaja operacionale dhe për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit.


Zbulo më shumë 

ODOO PER LOGJISTIKEN DHE DISTRIBUCIONIN

Te gjitha operacionet ne nje platforme te vetme


Falë zgjidhjeve tona, ju mund të optimizoni dhe automatizoni proceset tuaja të logjistikës dhe shpërndarjes. Menaxhoni pa probleme inventarin, porositë, zinxhirin e furnizimit, dërgesat dhe kujdesin pasues.

  • Menaxhimi efikas i magazinës me shikueshmëri në kohë reale në nivelet e inventarit tuaj
  • Automatizimi i porosive të blerjeve, menaxhimi i furnitorëve dhe gjurmimi i dërgesave
  • Dyqani Online i përshtatshëm dhe në shumë gjuhë
  • Menaxhoni porositë tuaja per tu dorëzuar, duke përfshirë caktimin e shoferit
  • Gjeneroni rrugë dhe krijoni orare me një klik të vetëm
  • Skanim i shpejtë dhe i saktë i barkodit të produkteve
  • dhe akoma me shume!

Referencat tone ne kete industri

INTEGRIME PER LOGJISTIKEN DHE DISTRIBUCIONIN 

Nje platforme, teresisht e integruar


Ne e kuptojmë se çdo biznes është unik. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë integrime që përputhen në mënyrë të përkryer me nevojat specifike të kompanisë suaj. Duke integruar Odoo me sisteme të tjera, ne sigurojmë një shkëmbim dhe përdorim të qetë të informacionit.

DPD
Bpost
DHL
Ups
FedEx
Sendcloud

Dëshironi më shumë informacion ose një demonstrim rreth mundësive qe Odoo ju ofron?


Na kontaktoni